DVO velenje lokacija Kidričeva cesta 23, 3320 Velenje
03 89 88 401|info@domvelenje.si DVO velenje telefon, DVO velenje elektronska pošta
DVO velenje lokacija Dom za varstvo odrslih Velenje
Kidričeva cesta 23, 3320 Velenje
DVO velenje telefon, DVO velenje elektronska pošta 03 89 88 401
info@domvelenje.si

Obvestilo

Spoštovani sorodniki!

 

Najprej bi se vam želeli iskreno zahvaliti za vaše izkazano razumevanje in upoštevanje naših priporočil o omogočanju obiskov pod posebnimi pogoji.

Po navodilu koordinacijske skupine za Covid-19 in območne epidemiologinje se z dnem 30.11.2021 večina našega doma pretvori v belo cono, siva cona pa ostaja zgolj enota LIPA A. Še vedno pa je vzpostavljena rdeča cona, kjer so stanovalci s prisotnostjo okužbe Covid-19. Glede na to, so ponovno dovoljeni obiski na vseh enotah našega doma, razen na enoti LIPA A, kjer je še vedno potrebno predhodno dovoljenje domskega zdravnika.


Prosimo vas, da na obiske prihajate zgolj zdravi in z veljavnimi pogoji PCT!

Pri tem upoštevajte vsa priporočila NIJZ, predvsem pa nošenje mask in higieno rok. Predhodno naročanje na obiske ni več potrebno. Obiski v našem domu so vsak dan od 10h - 17h. Prosimo, da na obiske prihaja največ 1 zdrava oseba na enega stanovalca.


Želimo si predvsem za naše drage stanovalce, vas dragi sorodniki in nenazadnje tudi nas zaposlene v hiši s srcem, da to stanje vzdržujemo in s tem omogočimo mirne in lepe praznične decembrske dni predvsem našim stanovalcem, ki si to več kot zaslužijo.


Želimo vam vse dobro, pazite nase in na vse vaše najdražje.


Lep pozdrav,

Strokovni tim DVO

Violeta Potočnik Krajnc, direktorica Doma